• Herstel van krassen en butsen
 • Goedkoop en doeltreffend resultaat
 • Professioneel verwijderen van vuil

Krassen in glas

Heeft u krassen in glas die u wilt verwijderen? Laat dit over aan de vakmensen van Glasfiks International Glasrenovatie. Dan weet u zeker dat uw douchedeur, ramen of autoruit weer zo goed als nieuw zijn. Krassen, hardnekkig vuil en blutsen zijn verleden tijd dankzij de efficiënte herstelwerkzaamheden van Glasfiks International Glasrenovatie.

Bekijk wat wij voor u kunnen doen

Krassen in glas ontdekt? Laat ze goedkoop verwijderen

Heeft u krassen in glas ontdekt en wilt u die eruit laten halen? Dat is goed te begrijpen. Het ziet er onverzorgd uit is een bron van irritatie. Daarnaast wordt het gezichtsveld daardoor belemmerd. Toch is er eenvoudig iets tegen te doen. Onze professionals zetten alles op alles om de krassen uit het glas te halen en indien gewenst een optimale bescherming te bieden. Zo is uw glas weer als nieuw, zonder dat u daar nieuwe producten voor hoeft te kopen.

Op welke manier mogen wij u helpen?

Wat is de grootte van het materiaal waar u de krassen uit het glas wilt laten halen? Doordat wij onze werkzaamheden met de grootste zorg en precisie aanpakken, weet u zeker dat uw glaspanelen er weer als nieuw uitzien. Een kras ontdekt in uw autoruit? Hardnekkig vuil gezien op het zolderraam of heeft u kalkaanslag op uw douchedeur? Dan zorgen wij ervoor dat de problemen snel verholpen zijn. Zo geniet u van een stralend resultaat en een optimaal herstelde glasglans.

Neem contact met ons op voor een glashelder advies

Wist u dat TNO in Eindhoven onze toegepaste polijsttechnieken heeft getest en het resultaat ruimschoots voldoet aan de hoogste glasnorm ISO-614? Laat de krassen zo snel mogelijk uit uw glas halen en zorg dat het verwijderen ervan op een professionele manier wordt uitgevoerd. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)111-414941 of +31 (0)6-53564379. Daarnaast neemt u contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Ga voor een sterk resultaat en voorkom zo onnodige uitgaven. Kies ervoor om de krassen in uw glas door ons te laten verwijderen en krijg de glanzende uitstraling terug.

Bekijk ook

acryl polijsten | autoruit polijsten | cementsluier verwijderen glas

Heeft u nog vragen?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoon

  Vraag/Opmerking

  Neem onderstaande over

  captcha