Glassfix Marine Services®

glassfix marine servicesMet deze poot van Glasfiks richten wij ons in hoofdzaak op de scheepvaart sector en dan in het bijzonder de markt van de superjachten. Speciaal voor deze markt hebben wij onder eigen label een speciale productielijn ontwikkelt met diverse coatings en protectie middelen, zoals:

Roestvrijstaal coating, Teak coating, Paint coating, natuursteen zoals marmer en graniet coating, maar ook zeer waardevolle interieurs zoals luxe badkamers met edelmetalen gebruiksvoorwerpen worden door ons beschermd.

Onze klanten bevinden zich wereldwijd en worden op locatie bezocht om ter plaatse onze opdrachten uit te voeren. De opdrachtgevers in dit segment zijn afkomstig van de scheepswerven, maar ook management bureaus, projectleiders, kapiteins, vertegenwoordigers en eigenaars.

Wij voldoen in dit segment aan de hoogste kwaliteitsnorm. Niet alleen voor het polijsten van scheepsglas, waar wij voldoen aan de ISO 614 norm, maar ook in het toepassen van de diverse conditioneringstechnieken.

Meer informatie?

  Naam

  E-mailadres

  Telefoon

  Vraag/Opmerking

  Neem onderstaande over

  captcha