De Glasschade-expert

Wij werken nauw samen met De Glasschade-expert. De Glasschade-expert heeft jarenlange ervaring in glasrenovatie, het herstellen van schades op en in glas. Wij kunnen u aanbieden om schade-expertise uit te voeren voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Deze kennis wordt in dienst gesteld van verzekerings maatschappijen, expertise bureaus, maar ook bouwbedrijven, glazenwassers en particulieren. Dit om krasschades te laten onderzoeken, wegens een ontstane claim of op een andere wijze behoefte te hebben aan een grondige expertise.

Na de expertise wordt een compleet rapport opgemaakt inclusief eventuele foto-beeldmateriaal om de rapportage te ondersteunen.

De glasmarkt is voortdurend in beweging met nieuwe innovatieve ontwikkelingen waardoor de waarde van glas explosief stijgt. Daardoor wordt het steeds complexer om de benodigde vakkennis op peil te ouden. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van zowel autoglas, scheepsglas, woning- en utiliteitsbouwbeglazing kunnen wij u een juiste rapportage aanbieden voor glasexpertise.

Meer informatie?

  Naam

  E-mailadres

  Telefoon

  Vraag/Opmerking

  Neem onderstaande over

  captcha