• Herstel van krassen en butsen
 • Goedkoop en doeltreffend resultaat
 • Professioneel verwijderen van vuil

Cementsluier verwijderen glas

Wilt u na een verbouwing cementsluier verwijderen van glas? Dan is het van belang dat u daar snel bij bent. Met de hulp van Glasfiks International Glasrenovatie zorgt u ervoor dat uw ruiten weer stralen als vanouds en dat de doffe aanslag als sneeuw voor de zon verdwijnt. Laat de uitbloei van cementzuur uit de voegen uw uitzicht niet verpesten. Door professional de cementsluier van uw glas te laten verwijderen, verwelkomt u het zonlicht bij uw binnen.

Bekijk wat wij voor u kunnen doen

Professionals kunnen cementsluier verwijderen uit glas

De stijgers gaan weg en de laatste spullen van de verbouwing worden opgeruimd. Dan ontdekt u dat uw ruiten helemaal onder de cementresten zitten en dat u de aanslag met geen mogelijkheid ervan af krijgt. Gelukkig hebben onze vakmensen een oplossing voor u en verwijderen ze eenvoudig de cementsluier van glas. Dankzij onze glasschade en -herstel expertise worden uw ruiten weer als nieuw. Maak daarbij ook gebruik van onze glasconditionering en het aanbrengen van onze glasbeschermende coating. Dan weet u zeker dat u voor een langjarige bescherming voor uw glas gaat.

Zo bent u problemen voor

Wilt u beschadigingen op glas voor zijn? Kies dan voor onze professionele glasbescherming. Maak gebruik van onze expertise en kom op een duurzame wijze van vuil, krassen en blutsen af. Doordat wij binnen 48 uur contact met u opnemen, bent u snel een efficiënt van uw problemen af. Bel naar +31 (0)111-414941 of +31 (0)6-53564379. Ook is het mogelijk om contact met ons op te nemen via ons contactformulier.

Bekijk ook

glas laten renoveren | glas polijsten | kalkaanslag op glas

Heeft u nog vragen?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoon

  Vraag/Opmerking

  Neem onderstaande over

  captcha