Glasrenovatie

glasrenovatie

Van krassen tot hardnekkig vuil: met glasrenovatie verdwijnen de beschadigingen als sneeuw voor de zon. Glasfiks International Glasrenovatie zorgt er met speciale polijstprocedures voor dat zelfs de diepe en voelbare krassen hersteld worden. Behoud de doorzichtigheid van glas en kies voor glasrenovatie.

Dankzij glasrenovatie kiest u voor een stralend resultaat

Naast een optimale oplossing, is glasrenovatie ook een goedkope oplossing om van uw beschadigingen af te komen. Doordat het glas opgeknapt wordt, is het aanschaffen van nieuwe ramen onnodig. Of u nu de schade aan een autoruit of zelfs het glas van boten wilt herstellen, ons team zorgt ervoor dat het glasoppervlak er weer als vanouds uitziet. Van glazen tuindeuren tot aan glazen voorwerpen voor in de industrie: dankzij glasrenovatie herstellen wij uw materialen met het grootste gemak.

Bescherm uw glas

Behoud een maximale lichtinval, zorg voor een sprankelend resultaat en kijk zorgeloos weer door het glas heen. Wanneer u voor onze glasrenovatie kiest, weet u zeker dat het beste resultaat kunt verwachten. Wilt u schade nog beter voorkomen? Kies dan voor onze glasbescherming en maak met professionele glasfilms een vuist tegen krassen en vuil. Nog vragen of een afspraak maken? Bel dan naar +31 (0)111-414941 of +31 (0)6-53564379.

Meer informatie ?

  Naam

  E-mailadres

  Telefoon

  Vraag/Opmerking

  Neem onderstaande over

  captcha