• Herstel van krassen en butsen
 • Goedkoop en doeltreffend resultaat
 • Professioneel verwijderen van vuil

Acryl polijsten

Door acryl te laten polijsten, bent u er zeker van dat u er weer doorheen kunt kijken. Het laat weer maximaal licht door en krijgt een stralend resultaat. Glasfiks International Glasrenovatie uit Zierikzee maakt de oppervlakte door middel van polijsten gladder en haalt de oneffenheden uit het acryl. Maak een vuist tegen vuil, krassen en andere externe factoren. Laat het acrylaat stralen door professionele hulp in te schakelen.

Bekijk wat wij voor u kunnen doen

Door acryl te polijsten gaat u voor een stralend resultaat

Van vitrines tot uithangborden en scheidingswanden tot ramen van een plezierjacht. Acrylaat, ook wel plexiglas, komt overal terug. Daar zijn verschillende redenen voor. Het materiaal is licht, versplintert niet en is eenvoudig in verschillende vormen te maken. Daarnaast laat het meer licht door dan standaard glas. Zorg ervoor dat dat in de loop der jaren zo blijft en laat tijdig uw acryl door ons polijsten en beschermen.

Ga voor een egaal resultaat

Krassen, vuil of oneffenheden in plexiglas. Niemand zit daarop te wachten. Maar hoe langer u wacht, des te heftiger de klachten worden. Zorg daarom voor een optimale bescherming van uw acrylaat. Laat uw acryl polijsten en breng de panelen terug in een optimale staat. Laat daarnaast een kunststofcoating aanbrengen en maak op die manier een schild tegen externe factoren.

Vraag een offerte aan

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Vraag dan een offerte aan. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)111-414941of +31 (0)6-53564379. Daarnaast is het mogelijk om het contactformulier in te vullen.

Bekijk ook

autoruit polijsten | cementsluier verwijderen glas | glas laten renoveren

Heeft u nog vragen?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoon

  Vraag/Opmerking

  Neem onderstaande over

  captcha