• Herstel van krassen en butsen
 • Goedkoop en doeltreffend resultaat
 • Professioneel verwijderen van vuil

Glasbescherming

Kies voor glasbescherming op ieder mogelijk glasoppervlak en maak een vuist tegen krassen, blutsen en hardnekkig vuil. Met de professionele glasfilms van Glasfiks International Glasrenovatie verstevigt u de kwaliteit van de ruit, terwijl u blijft genieten van een maximale lichtinval. Zowel binnen als buiten, thuis en op het werk. Glasbescherming kan altijd en overal.

Bekijk wat wij voor u kunnen doen

Met professionele glasbescherming verbeter u de prestatie van ieder soort glas

Of u nu glascoating voor uw zolderraam, een autoruit of een boot zoekt, voor iedere toepassing hebben wij de juiste soorten glasbescherming. Zelfs in de transportsector en voor industriële toepassing hebben wij de juiste materialen om uw glassoorten te beschermen. Doordat u zelf het patroon of motief van de glasbescherming bepaalt, zorgt u naast een helder resultaat voor een prachtige decoratie.

Kies voor een optimale bescherming

U wilt er toch ook voor zorgen dat de conditie van uw glas in optimale staat blijft? Kies voor onze glasbescherming en ga voor een stralend resultaat. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)111-414941 of +31 (0)6-53564379. Daarnaast is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Alles om ervoor te zorgen dat uw materiaal zo lang mogelijk meegaat.

Meer informatie?

  Naam

  E-mailadres

  Telefoon

  Vraag/Opmerking

  Neem onderstaande over

  captcha