• Herstel van krassen en butsen
 • Goedkoop en doeltreffend resultaat
 • Professioneel verwijderen van vuil

Autoruit polijsten

Heeft u er wel eens over nagedacht om uw autoruit te polijsten? Zorg dat u weer optimaal door uw voor- en achterruit kunt kijken en ga voor een egaal resultaat. Glasfiks International Glasrenovatie werkt graag de oneffenheden voor u weg, zoals krassen, aanslag en hardnekkig vuil. Zo kan u weer veilig de weg op.

Bekijk wat wij voor u kunnen doen

Dit is de reden waarom het verstandig is om uw autoruit te polijsten

Geef uw autoruit een tweede leven door het te polijsten. Hoewel uw glaswerk er weer als nieuw uitziet, bespaart u veel geld in vergelijking met de aanschaf van nieuwe ruiten. Krijg hetzelfde resultaat, alleen stukken goedkoper. Wij zorgen ervoor dat alle beschadigingen uit uw ruit gehaald worden, zodat u weer optimaal ziet wat er zich op de openbare weg afspeelt.

Bescherm en herstel uw glas

Kies voor een maximale lichtinval, een breed gezichtsveld en een stralend resultaat. Pak de schade in uw autoruit aan, zodat u veilig uw weg kunt vervolgen. Naast het beschermen van autoglas, helpen wij u ook bij andere toepassingen. Van glazen balkons tot aan een douchedeur, onze professionals zorgen ervoor dat u uw glas maximaal herstelt en beschermt met onze glasbeschermende coating op basis van nanotechnologie.

Neem contact met ons op

Wacht niet langer en neem contact met ons op. Zorg ervoor dat de krassen in de autoruit niet erger worden en laat het geheel polijsten nu het nog kan. Bel voor een afspraak of meer informatie naar +31 (0)111-414941 of +31 (0)6-53564379. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

Bekijk ook

cementsluier verwijderen glas | glas laten renoveren | glas polijsten

Heeft u nog vragen?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoon

  Vraag/Opmerking

  Neem onderstaande over

  captcha