• Herstel van krassen en butsen
 • Goedkoop en doeltreffend resultaat
 • Professioneel verwijderen van vuil

Glas polijsten

Als u het glas van uw raam laat polijsten, weet u zeker dat u weer met een prettig gevoel naar buiten kunt kijken. Kom van uw vervelende krassen, hardnekkig vuil en aanslag in uw ruiten af. Glasfiks International Glasrenovatie komt bij u langs om op een efficiënte en professionele wijze het glas van uw raam te polijsten. Gun uw ruiten een tweede leven, dankzij de geldbesparende herstelwerkzaamheden van Glasfiks International Glasrenovatie.

Bekijk wat wij voor u kunnen doen

Knap het glas van uw raam op door te polijsten

Een kras op uw ruit. Voordat u het weet loopt u met een voorwerp langs het glas en is het kwaad al geschied. Net zo makkelijk dat u de kras krijgt, kunt u er ook weer vanaf komen. Laat ons het glas van uw raam polijsten en krijgt het uitzicht, de maximale lichtinval en de stralende uitstraling weer terug. Laat uw huidige ruit er weer zo goed als nieuw uitzien en kom eenvoudig van de lelijke beschadigingen af.

Laat uw schade vakkundige verdwijnen

Vuil kan zo hardnekkig zijn, dat poetsen en zemen zinloos is. De soms ge-etste aanslag is dan met geen mogelijkheden meer van de ruit te krijgen. Ook met een kras of een sleep- of stootschade is het in de meeste gevallen lastig om eigenhandig de schade te herstellen. Wanneer u ons inschakelt om het glas van uw raam te polijsten, weet u zeker dat hardnekkig vuil, vervelende krassen en lelijke stootschades als sneeuw voor de zon verdwijnen. Kies na de herstelwerkzaamheden voor glasbescherming en zorg dat uw ruiten nóg langer meegaan.

Laat op goedkope wijze uw ramen aanpakken

Kies voor goedkope glasrenovatie en pak de schade doeltreffend aan. Doordat de op maat gemaakte ramen niet in zijn geheel vervangen hoeven te worden, pakt u het probleem bij de bron aan. Op die manier kiest u bij de glasschade-expert voor een goedkoop schadeherstel. Maak vandaag nog een afspraak en bel +31 (0)111-414941 of +31 (0)6-53564379. Daarnaast kunt u ook het contactformulier invullen als u op zoek bent naar meer informatie.

Bekijk ook

kalkaanslag op glas | krassen in glas | acryl polijsten

Heeft u nog vragen?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoon

  Vraag/Opmerking

  Neem onderstaande over

  captcha