• Herstel van krassen en butsen
 • Goedkoop en doeltreffend resultaat
 • Professioneel verwijderen van vuil

Glas laten renoveren

Geef uw glas een tweede leven en kies om het op een professionele manier te laten renoveren. Glasfiks International Glasrenovatie zorgt ervoor dat smerig, verkleurt of gekrast glas weer in ere wordt hersteld. Op die manier is het aanschaffen van nieuwe exemplaren onnodig, voorkomt u onnodige uitgaven en straalt het glas dat u heeft laten renoveren weer alsof het net nieuw is.

Bekijk wat wij voor u kunnen doen

De voordelen als u glas wilt laten renoveren

Er zit een groot voordeel aan het laten renoveren van glas: het is een goedkope oplossing met een prachtig resultaat. Dat zit als volgt. Wanneer u een douchedeur, een autoruit of de ramen van een serre opnieuw moet aanschaffen, bent u in veel gevallen flink wat geld kwijt. Doordat de ruiten op maat gemaakt zijn, gaat het om vakkundig werk. Door het glas enkel te laten renoveren, krijgt u de stralende uitstraling van het glas terug, zonder daar te veel voor te betalen.

Bescherm uw glas

Zorg dat u problemen voor bent. Wanneer u voor glasbescherming kiest, is dat een toevoeging op de uitgevoerde glasrenovatie en geeft u uw glas jarenlang zijn glans terug. De glazen platen zijn tenslotte nog in perfecte staat. Vul ons contactformulier in en krijg binnen 48 uur reactie, zodat wij uw problemen onder handen kunnen nemen. Heeft u liever direct contact? Dan belt het best naar +31 (0)111-414941 of +31 (0)6-53564379.

Bekijk ook

glas polijsten | kalkaanslag op glas | krassen in glas

Heeft u nog vragen?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoon

  Vraag/Opmerking

  Neem onderstaande over

  captcha