• Herstel van krassen en butsen
 • Goedkoop en doeltreffend resultaat
 • Professioneel verwijderen van vuil

Kalkaanslag op glas

In de badkamer is kalkaanslag op glas een groot probleem. Iedereen kent de witte strepen die de doorzichtigheid van de douchedeur wegnemen. Dankzij het vakmanschap van Glasfiks International Glasrenovatie zorgt u ervoor dat de kalkaanslag op de het glas in de badkamer snel verdwijnt. Ook wanneer u op andere plaatsen last heeft van deze doffe waas, staan wij graag voor u klaar.

Bekijk wat wij voor u kunnen doen

Kalkaanslag op glas: een strijd die u gaat winnen

In sommige gebieden komt er kalkrijker water uit de kraan, waardoor de kans op kalkaanslag toeneemt. Dit ziet u waarschijnlijk ook aan uw vaat of aan de waterkoker. Hoewel deze voorwerpen vervangbaar zijn, is dat bij een douchedeur lastiger. Daarom komen onze specialisten bij u langs om korte metten met kalk te maken. Zo wint u de strijd tegen deze hardnekkige aanslag en kijkt u weer dwars door uw glazen wand heen.

Bied bescherming voor uw glas

Naast glasrenovatie bieden wij ook glasbescherming aan. Op die manier zorgt u ervoor dat externe invloeden minder effect hebben op glas, waardoor uw materiaal langer mooi blijft. Heeft u nog vragen? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar +31 (0)111-414941 of +31 (0)6-53564379. Ook wanneer u een afspraak wilt maken, kunt u ons op deze manier bereiken.

Bekijk ook

krassen in glas | acryl polijsten | autoruit polijsten

Heeft u nog vragen?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoon

  Vraag/Opmerking

  Neem onderstaande over

  captcha